Tervetuloa ikimuistoiselle lauantaipäivälle pokeripelin merkeissä siten, että ajoreitti on soratiellä.
Palkintona voittokädelle perinteisesti omavalintainen rengaspari (nykyisillä hinnoilla jo hyvä palkinto). Myös toinen ja kolmas käsi sekä huonoin käsi saa palkintoja!
Toimitsija, Road Runners ry Kouvola.
3.9.2022. Peliin ilmoittauminen kello 9:00 - 11:00 Katajaharjunkatu 12! Osallistumismaksu 25€.
7 rastipistettä sijoitettuna kartalle siten, että reitistä muodostuu noin 200km ajomatkaa pääasiassa soratiellä. (Voi olla pienempiäkin teitä mutta reitti on tehty adventurepyörillä joten ajettavissa läpi sellaisella)
5 korttipistettä on kierrettävä, jos haluaa parantaa jo kerättyä pokerikättä. 2 viimeistä pistettä, joissa voi vaihtaa yhden kortin kussakin.
Tämä ei ole nopeuskilpailu, vaan nautiskelua Kaakkois-Suomen sorateillä omaan tahtiin. Jos olet liian nopeasti maalissa suoritus hylätään.
Tarkat säännöt jaetaan lähdössä, jossa myös esimerkkireitti ja koordinaatit/osoitteet, joissa reittipisteet sijaitsee.
Aamulla kahvipannu on kuumana pullan kera lähdössä, myös leipää lisukkeineen.
Noin puolivälissä matkaa on myytävänä grillimakkaraa ja virvokkeita.
Maalissa kahvia ja keittoa.
Pidämme tapahtuman jatkot iltasella kerhotiloissa, johon saa osallistua ja tutustua Kouvolan matkamotoristeihin.
Tapahtuman tekee mahdolliseksi mm. Valmer Oy, Huolto-Kaksikko, Pusan Bakari
Kuvassa voi olla tekstissä sanotaan Mitas Laatu luo turvall lisuutta HUOLTO KAKSIKKO www.valmer.fi ta PUSAN BAKARI TOOLS www.huolto-kaksikko.com SORA POKER RIDE 10 ROAD RUNNERS RY 19 KOUVOLA PARAS KÄSI VOITTAA RENGASSARJAN Lauantaina 3. 9. 2022 Moottoripyörätapahtuma alkaa osoitteessa, Katajaharjunkatu 12, 45720 Kuusankoski. İlmoittautuminer klo 9.00- Korttipisteitä on 5 5+ 2 lisärastia joissa voi vaihtaa korttia. Osallistumismaksu on 25€